Jdi na obsah Jdi na menu

Grey

6. 10. 2010

Grey v úterý dne 26.5.09 odcestoval do nového domova k rodině s dětmi, kteří žijí v Českých Budějovicích.
Dříve jsem dostávala o Greyovi zprávy, bohužel už téměř rok jsem žádnou nedostala, ani když jsem o ní několikrát žádala :( Nevím tedy, co se s Greyem děje, ale doufám, že se má dobře.

Dobrý den Lucko,

moc se omlouvám. Fotky už mám, ale vždy, když jsem u počítače, dělám něco pracovního a pak je zapomenu poslat. Jsem ráda, že jste se tedy připomněla a posílám je radši hned.

Jsou už z minulého měsíce, ale od té doby zase tak moc nevyrostl. :-)
Je moc milý a hodný, ani moc nekníká, je spokojený s jídlem, které dostává a rád se mazlí. Když ho vyndáme, "pochrochtává" si. Hrají si se synem na sedačce - to uvidíte na fotkách. Párkrát byl i venku, ale zdá se mi, že o to moc nestojí, zvlášť, když je horko.

V srpnu pojedeme na týden pryč, takže se přestěhuje k sestře, aby okoukl i jiné bydlení a užil si také nějaké prázdniny.

Mějte se moc hezky a vychutnejte si prázdniny,

Andrea.

 

 

Datum: 21.6. 2009

Dobrý den,

chtěla jsem vám dát jen vědět, že Grey se má dobře, hodně vyrostl a už si na nás zvykl. Porád se chystám, že ho vyfotím při nějaké "akci", ale vždycky zrovna nemám foťák po ruce. Teď se mi zrovna uvelebil na klíně. Brzy ho vyfotím a pošlu vám i obrázek.

Hezký den,

Andrea.

 

Datum: 29.5. 2009

Dobrý den,

zrovna jsem si říkala, že vám musím napsat.

Greyovi se daří dobře. Jí dobře, chutná mu salát a ten tvrdý chléb, vaše seno už snědl všechno. :-)

Je pořád ještě plachý, ale myslím si, že se to lepší. Když ho chci vyndat z klece, utíká dokola, abych ho nemohla chytit, ale když se pak chová, vypadá docela spokojeně. Zrovna teď se mi zavrtává pod mikinu.

Ještě moc nerozumíme morčecí řeči, tak si nejsem jistá, co znamenají ty zvuky, které vydává. Je to tokové jakoby vrkání. Nejdřív jsem myslela, že se bojí (chvěl se u toho), ale teď už se moc nechvěje, tak nevím, jestli by to mohla být spokojenost? Chci se podívat na Youtube, jestli tam někdo nenatočil, jak morče "bublá" - o tom, jsem se dočetla, že je vyjádření spokojenosti.

Také děkujeme za vaši brožurku, je moc hezky napsaná a jsou v ní cenné informace. A samozřejmě ještě jednou děkujeme za Greye a dovezení.

Mějte se hezky a zase se ozvu,

Andrea.